Дейност

При отправено запитване към нас за конкретен модел, получавате оферта за рециклиран компресор на значително по-ниска цена. В повечето случаи имаме готовност веднага да заменим дефектиралия компресор с рециклиран, от наличните в склад на фабриките. При поръчка от ваша страна, ние доставяме рециклиран компресор, същата марка и модел като вашия и взимаме счупения. Ако нямаме конкретния модел, то тогава взимаме вашия, рециклира се и се връща до 30 дни. Всички продажби са на разменна база.

Фабриките са напълно оборудвани, което ни дава възможност да се справим с не масовите модели компресори. Разполагат с отдели за пренавиване на мотори, което ги прави способни да решат всеки проблем. Пренавиването е специализиран процес, а служители са експерти в тази област. Всеки един етап от рециклирането и тестването се документира прецизно. Резултатът е компресор с надеждност и режим на работа като на нов, който ще използвате в продължение на години и на значително по-ниска цена.

Всички рециклирани компресори, винтови и полухерметични, имат пълна 12-месечна гаранция.

Предлагаме рециклирани компресори на производители като: Bitzer, Copeland, Carrier, Fu Sheng, Sabroe, Frascold, Grasso, Hanbell, Bock, Hitachi, Frick, Hubbard, Howden, Comef, Maneurop, Daikin, McQuay, Dorin, Prestcold, Dunham, Bush, Refcomp, Gelphamatic, York, Trane и много други.