Компресори

  1. Охладители

    Служителите във фабриката са експерти във всички области на охладителните дейности. Добре известен факт е, че много охладителни отделения губят ценна енергия, което води до повишаване на разходите.

    Също така предлагаме и нови компресори на много изгодни цени.

    Предлагаме всички марки и модели охладители, включително: Bitzer, Copeland, Carrier, York, Daikin, McQuay, AERMEC, ICS, Trane, Klima-Therm, BlueBox, Ленъкс, Turbocor, GEA DENCO, CLIMAVENETA, Hitachi и много други.

  2. Хладилни компресори

    За хранително-вкусовата промишленост предлагаме компресори на водещи производители като Bitzer, Copeland, Carrier, Thermo king, Bock, Dorin, Frascold, Prestcold, York, Sabroe и много други.

  3. Компресори за транспортната индустрия

    Транспортните хладилни и климатични компресори изискват високо ниво на производителност при различни условия на околната среда. Надеждността на компресора е изключително важна за опазването на товара по време на съхранение и транспортирането му от производителя до търговеца на дребно, а също и за доброто му охлаждането.

    Фабриките покриват високите стандарти за качество, необходими за нуждите на транспортната индустрия и всички видове компресори, свързани с контейнери, камиони, ремаркета и железопътен транспорт.

    Предлагаме компресори на водещи производители като Carrier, Thermo king, Thermo block и други.

  4. Компресори за морската индустрия

    Хладилните товарни кораби, използвани за превоз на бързо развалящи се стоки при специфични температури, често на големи разстояния, разчитат много на надеждността на компресорите си. Увреденият от морската сол компресор представлява особено предизвикателство за нашите инженери, но можете да бъдете сигурни, че те успяват да ги накарат да изглежда като нов!